Nyheter

mån 18.05 | 15.18

KUNDORIENTERAD LAGERANSVARIG SÖKES TILL LAGER I EKET

Spray Master grundades 1964 och har marknadsfört, sålt och distruberat tekniska aerosoler sedan dess. Bolagets affärsidé är att med stor leveranssäkerhet och med kort ledtid leverera högkvalitativa produkter, till huvudsakligen professionella användare genom grossister och återförsäljare. Våra återförsäljare verkar med våra produkter inom flera olika branscher, företrädelsevis inom Industri, bygg, verkstad, auto, färg, mot hantverkare, industrier, byggförutag, verkstäder, järnhandel, Byggmarknad och konsument. Med mer än 50 års erfarenhet i branschen vet vi vad vi pratar om. 

Vi ingår i Paragon Nordic koncernen som har 200 anställda. Tillsammans med koncernens produktutvecklings- och miljöavdelning bedriver vi kontinuerligt vidareutveckling för att skapa moderna, miljöanpassade och säkra produkter. För att leva upp till våra professionella kunders högt ställda krav ligger vårt fokus alltid på prestanda, kvalitet och miljö.

På Spray Masters kontor och lager i Eket är vi 4 personer. Vi delar lokaler med Paragon Nordic och tillsammans med fabriken är vi totalt ca. 34 personer på kontoret. 

Arbetsbeskrivning
I din roll som lageransvarig kommer du att sköta alla in- och utleveranser samt uppmärkning av gods. Du kommer att planera och boka frakter samt skicka prover till kunder. Du har ansvar för att hålla god ordning på lagret för att ge våra kunder en utmärkt service. I den kundorienterande rollen kommer du att hantera kundorder, uppdatera kundregister samt fakturera.

Krav på den sökande/meriter
Du trivs med att ta ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. B-körkort och truckkörkort är nödvändigt. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter värderas högt. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Egenskaper
Som person bör du vara noggrann och ordningsam men samtidigt flexibel och gilla att ha många saker på gång samtidigt. En god sammarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med god stämning, där arbetsmiljön och trivsel värderas mycket högt.

Spray Master AB's lokaler finns på Riksleden 18 i Eket.
Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Mark Eriksson på mail:
mark.eriksson@spraymaster.se eller telefon: 0727 40 85 04.

Skicka din ansökan till: ansokan@spraymaster.se.
Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.
Vi planerar att tjänsten ska vara tillsatt den 3 Augusti.

Välkommen med din ansökan! 

Tillbaka till nyhetsartikel