Nyheter

tis 05.12 | 08.54

MM 81 Multi Max Eco får prestigefylld NSF H1-certifiering för användning i livsmedelsindustrin.

Spray Masters MM 81 Multi Max Eco har nyligen erhållit den prestigefyllda NSF H1-certifieringen, vilket gör den lämplig för användning inom livsmedelsindustrin. Denna certifiering är en tydlig indikation på produktens överlägsna kvalitet och överensstämmelse med höga standarder för livsmedelssäkerhet.

NSF H1-certifieringen är en internationellt erkänd standard som bekräftar att smörjmedlet uppfyller de stränga kraven för användning i områden där oavsiktlig kontakt med livsmedel kan inträffa. Det innebär att Spray Masters MM 81 Multi Max Eco är säker, pålitlig och lämplig för applikationer där hygien och livsmedelssäkerhet är av yttersta vikt.

Den här certifieringen öppnar upp nya möjligheter för företag inom livsmedelsindustrin att dra nytta av Spray Masters avancerade smörjteknologi. MM 81 Multi Max Eco är utformad för att ge smörjning och skydd i krävande miljöer, samtidigt som den uppfyller höga standarder för hälsa och miljö. MM 81 Multi Max Eco möter sedan tidigare miljökraven för BASTA samt bedömningen Accepteras från Byggvarubedömningen.

Spray Masters fortsatta engagemang för innovation och kvalitet återspeglas tydligt i denna certifiering. Företaget strävar efter att erbjuda högpresterande produkter som möter och överträffar industrins förväntningar. Med NSF H1-certifieringen på MM 81 Multi Max Eco stärker Spray Master sin position som en pålitlig partner för företag inom livsmedelssektorn.

För företag som värderar hög kvalitet, pålitlighet och livsmedelssäkerhet är Spray Masters MM 81 Multi Max Eco med NSF H1-certifiering det självklara valet. Detta är en milstolpe som markerar Spray Masters engagemang till att leverera exceptionella smörjlösningar för olika industrier, inklusive den känsliga livsmedelssektorn.

Klicka här för att läsa mer -->  71027 – MM 81 Multi Max Eco 

Tillbaka till nyhetsflöde