Nyheter

mån 03.07 | 16.49

Produktrelease – MM81 Multi Max Eco

Kära kund!
Vår strävan är alltid att ha en nutidsenlig produktportfölj som motsvarar eller överträffar de krav era kunder ställer på produkterna.  Spray Master arbetar därför kontinuerligt med produktutveckling, både av befintliga produkter och för att ta fram motsvarande eller helt nya produkter, som påverkar vår hälsa och miljö i minsta möjliga grad eller där en mindre mängd uppnår samma resultat. Den nuvarande multifunktionella smörjprodukten SAE20 Multi Lube är en gammal trotjänare. Produkten har varit en storsäljare och mycket uppskattad av våra återförsäljare och förbrukare. Multi Lube får nu lämna plats till sin helt nyutvecklade ersättare, som vi garanterar är så mycket mer än bara en produkt med många användningsområden.

MM 81 Multi Max - En produkt för alla typer av underhåll med ledande hälso-, och miljöprofil som väl möter krav på prestanda och användarvänlighet.

MM 81 Multi MAX har alla de funktioner man kan ställa krav på för en riktig multifunktionell produkt. Produkten är bl.a. högpenetrerande, smörjande, rengörande, fuktutdrivande och rostskyddande. MM 81 Multi Max kan appliceras både med förlängningsrör och med dimfunktion och har en inbyggd låsfunktion

MM 81 Multi Max har utöver detta i särklass helt unika attribut när det kommer till  hälsa och miljö. Produkten är bland annat biologiskt nedbrytbar och inte minst är den ett stort steg mot vårt framtida mål om Decarbonization. 

Tillbaka till nyhetsflöde