Nyheter

fre 20.05 | 14.48

Produktrelease - Rust Protection Zink

Kära Kund!

Spray Master arbetar kontinuerligt med produktutveckling, både av befintliga produkter och för att ta fram nya koncept som påverkar vår hälsa och miljö i minsta möjliga grad eller där en mindre mängd uppnår samma resultat. Vår nuvarande rostskyddande Zink-produkt har varit en trotjänare under många år och varit högt uppskattad av professionella användare, bland annat genom det mycket höga zinkinnehållet och sina goda rostskyddande egenskaper. Produkten har nu vidareutvecklats för att möta nya och bättre klara framtida miljökrav. Självklart med den höga prestandan och sin mångsidighet bibehållen.

Hälsa & Miljö: Rust Protection Zink (400 ml) är en Green Propellant-produkt, vilket innebär att det genom massbalansprincipen säkerställs att motsvarande mängd drivgas i burken framställts av förnyelsebar råvara. Jämfört med drivgas av fossilt ursprung ger det beroende på gas en CO2-reduktion från drivgasframställningen med 40-90%. Läs mer om förnyelsebara råvaror, green propellant och massbalans på www.spraymaster.se.

Den nya generationens Rust Protection Zinc är Byggvarubedömd finns lagerförd i tre versioner, som en aerosol och i lösvikt på 1/3-liter samt 1 liter. Den kommer fortsatt också att kunna beställas i 5-litersdunk mot minsta ordervolym och ledtid. 

Denna generation ersätter den äldre, löpande efterhand som dessa tar slut på vårt lager och den första produkten i 400 ml aerosolförpackning från ca vecka 22.

På vår hemsida finner du mer information samt även tekniskt datablad och säkerhetsdatablad.
För frågor och ytterligare information är Ni mycket välkommen att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar 
Spray Master AB

Tillbaka till nyhetsflöde