Nyheter

tis 30.04 | 12.20

Thomas Skoglund ny VD på Spray Master AB

Med förändringar i ledningsstrukturen på Spray Master AB väntar nya målsättningar och spännande projekt: ”Vi ser fram emot en fortsatt framgångsrik resa för Spray Master.”

I mars meddelade Spray Masters Försäljningschef, Mark Eriksson, att han fått nytt uppdrag som VD i en annan bransch. Mark har varit en nyckelspelare i arbetet att sätta varumärket Spray Master på kartan. Genom föredömligt arbete har han etablerat bolaget som en pålitlig aktör inom branschen och skapat flerfaldig tillväxt.

”Redan från dag ett har det varit en spännande, lärorik och framförallt rolig resa och det känns därför också vemodigt att efter 11 år nu lämna bolaget. Thomas som tagit över uppdraget som VD, har under en längre period varit en fantastisk sparringpartner och nära alla beslut och har därför de bästa förutsättningar att driva företaget vidare. Trygg i att kompetenta kollegor och nya stjärnor fortsätter resan framåt, ser jag nu fram emot mitt nya uppdrag.” – Mark Eriksson.

Den 19 april tillträdde Thomas Skoglund som VD för Spray Master AB och tog därmed över ansvaret för bolaget i sin helhet. Thomas har arbetat på Spray Master sedan 2018, och under sin tid inom bolaget har han haft uppdrag som Key Account Manager, Teamleader för säljarna och senast som Marknads- och Produktchef.

”Det känns jättekul. Jag ser fram emot att tillsammans med våra skickliga medarbetare och inte minst alla goda kunder få fortsätta Spray Masters framgångssaga.” – Thomas Skoglund.

Målet är att fortsatt befästa varumärket Spray Master i Sverige, men också att ta till vara på det breda produktsortiment och den gedigna kunskap som finns inom verksamhetens väggar, och expandera till andra länder. Potentialen är stor och vägen framåt spännande

”Mark har varit en stor tillgång och vi tackar innerligt för de år vi haft glädjen att ha honom i styrkan, och önskar honom all lycka till. Vi ser fram emot en fortsatt framgångsrik resa för Spray Master med Thomas i ledningen.” – Lars Blak.

Vid frågor, vänligen kontakta Thomas Skoglund.
thomas.skoglund@spraymaster.se

Tillbaka till nyhetsflöde